Startdatum: 26 maart 2023
Aanvangstijd: 14:30 - 16:30 uur
Locatie: De Pianokamer
Spierdijkerweg 110
1641 LW Spierdijk


Praktische informatie:

Zondag 26 maart: high tea en voorjaarsklanken
Wat heerlijk dat het voorjaar weer in aantocht is! Dat willen we natuurlijk vieren en hoe kan dat anders dan met wat fijne muziek.
Op 26 maart verzorgt vocaal ensemble Frank en Zij een concert met een unieke combinatie van muziek en een high tea.
Frank en Zij is een dameskoor dat al meer dan 20 jaar te horen is in West-Friesland. Het koor bestaat uit 20 enthousiaste dames en staat onder leiding van Frank Hoebe, die ook alle arrangementen voor zijn rekening neemt. Naast een breed repertoire van uiteenlopende nummers, die op harmonieuze wijze worden gearrangeerd en uitgevoerd, is ook de choreografie goed verzorgd. De dames hebben er ook deze keer weer veel tijd en energie in gestoken om een mooi en gevarieerd programma te bieden en ze hebben er zin in.
Het programma bestaat uit een mooie mix van oude en nieuwe nummers, allemaal overgoten met het sausje van de arrangementen van Frank Hoebe.
Wat maakt dit concert zo bijzonder? Naast de prachtige klanken van de dames kunt u ook genieten van een heerlijk kopje thee of koffie met een keur aan typische zoete en hartige high tea gerechtjes.
Het concert vindt plaats in de Pianokamer in Spierdijk op zondagmiddag 26 maart, het begint om 14.30 uur en de zaal opent om 14.00 uur.
De entree bedraagt € 17,50 en daarvoor krijgt u thee of koffie met een petit four, diverse high tea gerechtjes en een mooi concert.
Ook andere drankjes kunt u tegen contante betaling verkrijgen aan de bar.
Kaarten voor dit bijzondere concert zijn te reserveren via [email protected].
We zien u graag in Spierdijk!
← Terug