Startdatum: 21 mei 2022
Aanvangstijd: 20:00 - 22:00 uur
Locatie: De Pianokamer
Spierdijkerweg 110
1641 LW Spierdijk


Praktische informatie:

Grenzenloos mooie avond in een Full House

Duo-concert Grenzenloos en Full House

Als sinds 2018 zijn er plannen voor een samenwerking tussen Grenzenloos en Full House. Na enkele data die niet door konden gaan, kunnen we eindelijk de krachten bundelen in een duo-concert. Op 21 mei 2022 gaan we voor een grenzenloos mooie avond in een full house: de Pianokamer in Spierdijk.

Een samenwerking tussen de groepen komt niet zomaar uit de lucht vallen. Bij Full House zijn namelijk twee leden met een Grenzenloos-verleden. Martijn is enkele jaren de dirigent geweest en Jeroen heeft in het begin van Grenzenloos mee gezongen. De groep Full House wordt aangevuld met drie vrouwelijke leden. Samen zingen zij verrassende a capella nummers vanuit een divers repertoire.

Grenzenloos is een klein koor bestaande uit zangers/zangeressen die uit de hele regio West-Friesland komen. Tevens maakt een aantal koorleden ook deel uit van het combo, waardoor er naast a-capella nummers ook veel instrumentale begeleiding is voor een zo grenzenloos mogelijk repertoire. De muzikale leiding is in handen van dirigent Rens Boerke.

Naast een eigen setlist, hebben de groepen ook samen nummers ingestudeerd, die zij dolgraag aan u laten horen!

Datum: 21 mei 2022, aanvang 20.00 uur zaal open om 19.30 uur

Adres: de Pianokamer – Spierdijkerweg 112, 1641 LW Spierdijk

Kaartjes a €12,50 per stuk zijn te bestellen via de mail: [email protected]

Kijk voor meer informatie op www.fullhousevocals.nl en www.koorgrenzenloos.nl

Note voor redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Daniëlle Koeman van Full House ([email protected], 0612576528)

← Terug