Mogelijkheden

Hieronder vindt u alle mogelijkheden die “De Pianokamer” u biedt.

Bij alles is het belangrijkste dat wij u mee willen geven; muziek maken/zingen is “plezier” voor iedereen.

Concerten:

U kunt “De Pianokamer” boeken om een concert te geven met uw koor of muziekgezelschap.

Uitermate geschikt is de ruimte voor het geven van een pianoconcert. Er is een vleugel aanwezig die gehuurd kan worden. Uiteraard kan er voor koffie en thee gezorgd worden en na afloop van een concert is er gelegenheid om onder het genot van een drankje nog even na te praten.

“De Pianokamer” heeft, mede door de hoogte van de ruimte, een mooie akoestiek. Volgt u een muziekstudie, dan is “De Pianokamer” uitermate geschikt om uw afstudeerexamen te houden.
Workshop:

Een muzikaal feestje. Samen iets doen dat leuk is: musiceren/zingen. O.l.v. Frank vormt u in ca. 1,5 uur tijd een groep die samen iets moois creëert; en die door verschillende tonen een mooie melodie/klank voortbrengt. Samen iets creëren smeedt een band en gezelligheid viert de boventoon.

Cursus:

Voor het geven van een cursus kunt u ‘De Pianokamer’ afhuren.
Ruim, sfeervol ingericht met fraaie raampartijen die prettig licht doorlaten. Vraag naar de mogelijkheden, er kan meer dan u denkt.

Muzikale begeleiding:

Wilt u tijdens een feest iemand muzikaal verrassen, dan kunt u Frank inhuren om u muzikaal te begeleiden. Ook begeleiding bij een rouwdienst of crematie behoort tot de mogelijkheden.

Een ander idee?

Neem contact met ons op!← Terug


© 2024 De Pianokamer

Privacy- en CookieverklaringUp ↑