Startdatum: 16 juni 2024
Aanvangstijd: 15:00 - 17:00 uur
Locatie: De Pianokamer
Spierdijkerweg 110
1641 LW Spierdijk


Praktische informatie:

Na een aantal wervelende voorstellingen keert klassiek zangeres Charlotte Margiono terug naar De Pianokamer. Deze keer presenteert ze De 5 sopranen: een programma vol liefde en hartstocht bezongen door maar liefst 5 zangeressen.

Componisten als Schubert, Tsjaikovski, Dvořák en Verdi schreven adembenemend mooi voor gecombineerde vrouwenstemmen. Van hartverscheurende liefdesdrama’s tot sprookjesachtige wiegeliedjes, steeds zijn het vrouwen die een vurig en haast mysterieus verbond met elkaar aangaan. De kracht van meerstemmig vrouwenzang krijgt daarom een prominente plek in dit heerlijke programma vol opera en liedkunst. Naast enkele duetten en terzetten zingen de 5 sopranen zo veel mogelijk met z’n vijven.

De 5 sopranen is een nieuw programma onder de bezielende leiding van Charlotte Margiono, die we in het dorp inmiddels beter kennen als buurvrouw Lottie Swart. In haar woning aan de Noord-Spierdijkerweg richt ze zich op het doorgeven van haar vak aan de nieuwe talentvolle garde. In deze voorstelling hoort u haar samen met vier jonge zangeressen uit haar lespraktijk.

Voor u spelen en zingen:

Zang : Nicky Bouwers, Zana Naidionova, Rebecca Sier, Lottie Swart en Karien Welling.

Piano: Frank Hoebe. Frank heeft op conservatorium klassiek piano gestudeerd, maar heeft zich daarna meer gericht op de wat lichtere muziek. Met deze concerten zal hij zijn klassieke skills weer gaan oppoetsen.

 

aanvang concert 15.00 uur zaal open 14.30 uur entree 17,50 euro

Reserveer uw tickets:
    ← Terug