Startdatum: 20 januari 2024
Aanvangstijd: 20:00 - 22:00 uur
Locatie: De Pianokamer
Spierdijkerweg 110
1641 LW Spierdijk


Praktische informatie:

Popkoor de Stemband

 

Na een fantastisch optreden in november in het VrijZijn theater in Alkmaar, presenteert popkoor de Stemband op 20 januari een reprise van hun show ‘Take a Change’ in de Pianokamer in Spierdijk.

 

De Stemband is een geweldig enthousiaste groep mensen die elke donderdagavond in Alkmaar samen komt om met elkaar muziek en plezier te maken. Met hun eigen band brengt dit energieke en ‘eigenzinnige’ popkoor moderne en bijzondere popnummers ten gehore. Dirigent Frank Hoebe schrijft speciaal voor de Stemband prachtige vijfstemmige arrangementen van bekende en niet bekende popnummers. Je kunt daarbij denken aan nummers van Billie Eilish, Green Day en Ava Max, maar ook oudere nummers van bijvoorbeeld Simon en Garfunkel en Queen komen aan bod. Wat de arrangementen kenmerkt is, dat in elk nummer alle stemgroepen afwisselend de lead hebben.

 

Jaar na jaar weet de Stemband haar publiek een unieke avond uit te bezorgen dankzij een bijzonder energieke show vol zang, dans en acteerspel, gebracht in een verrassende verhaallijn. Het plezier van het koor spat eraf en stuitert van het podium de zaal in! De voorstelling ‘Take a Change’ gaat over de soms ingewikkelde relatie tussen vrijheid en verbinding, over liefde en inclusiviteit. Een show met meerdere lagen die je ráákt en je met een blij gevoel weer huiswaarts laat gaan.

 

Kaarten zijn te reserveren via telefoonnummer 0229 563430 of via het contactformulier van www.depianokamer.nl

 

Meer informatie en aanmeldingen nieuwe leden: www.stemband.com.

 

 

← Terug