Startdatum: 8 april 2023
Aanvangstijd: 20:00 - 22:00 uur
Locatie: De Pianokamer
Spierdijkerweg 110
1641 LW Spierdijk


Praktische informatie:

Driestemmige folkmuziek in de Pianokamer

Geweldige samenzang, intieme liedjes en karrenvol speelplezier, dat kenmerkt een optreden van The Lasses & Kathryn Claire. De drie weten als geen ander de passie en het plezier van de folk voor het voetlicht te brengen. Zo staan ze in Amerika inmiddels bekend als ‘de vrouwelijke Crosby, Stills & Nash’. Maar ook de Ierse en Schotse roots van het trio zijn nog goed te horen. Met drie heel verschillende stemmen en de klanken van viool, bodhrán en akoestische gitaar is een concert van The Lasses en Kathryn Claire een feest voor het oor.

De unieke samenwerking tussen het Nederlandse folkduo The Lasses (Margot Merah en de Spierdijkse Sophie ter Schure) en de Amerikaanse Kathryn Claire heeft het trio in korte tijd veel gebracht. Toen ze elkaar in 2013 toevallig ontmoetten bij een Ierse sessie in het café Mulligans in Amsterdam, klikte het meteen. Inmiddels hebben ze tours gemaakt door Amerika, Nederland, Duitsland en Japan!

Verhalen over de liefde, heimwee, verlangen en reizen, driestemmig, met humor en passie. Mis het niet, op 8 april in de Pianokamer in Spierdijk! Er is beperkt plaats, dus meld je aan om zeker te zijn van een plekje.

Meer informatie: www.thelasses.nl

Spring is here: https://youtu.be/FgPgXNRglKc
Hunter Moon: https://youtu.be/FgPgXNRglKc
Grey Funnel Line: https://youtu.be/fVswzCSBbe

 

 

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/the-lasses-kathryn-claire-in-de-pian

← Terug