Agenda

 • za
  06
  jun
  2020
  20.00 uur"De Pianokamer" Spierdijk

  Voor meer info over beide koren kunt u terecht op hun website.

  www.koorgrenzenloos.nl    www.fullhousevocals.nl

 • za
  20
  jun
  2020
  20.00 uurDe Pianokamer Spierdijk

  Sophie Janna en Margot Merah zingen als zussen. En hoewel ze dat niet zijn, lijken hun stemmen voor elkaar geboren. The Lasses staan vanaf 2013 samen op het podium en hebben sindsdien heel snel hun plek in de internationale folkscene verdiend. Ze touren door Nederland, Europa en ver daarbuiten. Hun laatste album (een samenwerking met de Amerikaanse Kathryn Claire) was volgens OOR “een parel voor de folk”. In 2019 komt hun nieuwe album Undone uit.

  The Lasses zingen geweldige folkballades uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse folktradities en intieme eigen liedjes. Door de bijzondere combinatie van hun stemmen en de mooie instrumentatie met bodhrán, gitaar en tenor ukulele blijf je luisteren. The Lasses stonden de afgelopen jaren op een hele reeks podia in Nederland, België, Duitsland, Schotland Amerika, Canada en Japan. Ze voelen zich evenzeer thuis bij een intiem concert in een kerkje, folkclub of huiskamer als op een festivalpodium.

 • za
  10
  okt
  2020
  20:00"De Pianokamer" spierdijkerweg 112 Spierdijk

  Duo Dieter van der Westen - Eric van der Westen

   

  Dieter van der Westen klinkt als “een jonge Mark Knopfler met een twist van een folky Neil Young” (Frits Magazine). Zijn album Me and You is “een Nederlandse koesterplaat” (Muziekblad Oor) en “een album dat het goed zou kunnen doen in de USA” (Bluesmagazine). B Samen hebben ze een stille voorliefde voor verstilde Rootsfolk liedjes en groovende Americana.

   

  Broer Eric is vermaard Nederlands contrabassist en speelt o.a. in de band van Boy Edgar prijs winnaar Martin Fondse. Daarnaast speelde hij jarenlang met de Turkse diva, Sezen Aksu, waarmee hij op de grootste podia ter wereld speelde als Carnegy Hall in New York en The Royal Albert Hall in Londen.

  Samen hebben ze een stille voorliefde voor verstilde Rootsfolk liedjes en groovende Americana. En in een intieme duo bezetting brengen ze hun liefde voor deze muziek naar voren.

  Voor meer info check hun website www.dietervanderwesten.com 

 • za
  24
  okt
  2020
 • zo
  13
  dec
  2020
  20.00 uur"De Pianokamer" spierdijkerweg 112 Spierdijk

   

  Bij de gemiddelde muziek liefhebber bestaan er veel uiteenlopende meningen en oordelen over de bronnen van onze huidige Jazz, Pop, Folk en Klassieke muziek.

  De professionele muzikanten, van Carole et Brullare brengen een veelvoud van gezongen en gespeelde melodieën uit vele landen, die met een simpele verhaallijn aan elkaar worden geregen. De afwisseling van klanken en stemmingen brengt de toehoorder in vervoering. De muzikanten, in vrolijke originele middeleeuwse kleding, zingen en bespelen veel verschillende instrumenten, die als een smeltkroes van oude klanken door de ruimte dansen.

  voor meer info Check hun website    www.carole-et-brullare.nl

 • vr
  18
  dec
  2020
  20.00 uurDe Pianokamer Spierdijk
 • za
  19
  dec
  2020
  20.00 uurDe Pianokamer Spierdijk
 • za
  20
  mrt
  2021
  20.00 uurDe Pianokamer Spierdijk

  Vocalgroup man@work o.l.v. dirigent Frank Hoebe   geeft een duoconcert samen met Lady's voice uit beverwijk.

  Voor meer info over beide koren kunt u terecht op hun website.   www.vocalgroupmenatwork.nl     www.lady'svoice.nl